Sprintmåneder

Den skræddersyede løsning med dybdegående analyse, business cases, KPI'er og opfølgning
Book din plads nu

Produktets indhold

Selvom sprintmånederne skræddersyes individuelt til netop din virksomhed, er der en række punkter, der går igen i alle forløb. Læs mere herunder.

Forudgående analyse

Denne skræddersyede løsning starter med, at vi mødes for at få en dybere forståelse for din forretning. Herefter analyserer vi det indsamlede materiale.

Præsentation og workshop

Vi præsenterer bæredygtighed i et forretningsmæssigt perspektiv og afholder en workshop, hvor vi sammen evaluerer din virksomhed.

Fokusområder

Baseret på konklusionerne fra workshoppen vil fokusområder blive undersøgt, og succeskriterier vil blive afstemt med dig.

Analyse og business cases

Vi går i dybden med den tilgængelige data og udarbejder på baggrund af dette en række business cases,  hvor vi opstiller mulige scenarier med henblik på at forstå dine cost & benefits.

Udvælgelse af business cases

Du gennemgår vores materiale og udvælger de områder, vi skal gå yderligere i dybden med. Herefter vil vi udarbejde en oversigt med fastlagte key performance indicators (KPI’er).

Implementering og follow-up

Herefter skal strategien implementeres i din forretning, og du vælger nu, om vi skal hjælpe dig i den proces. Såfremt du ønsker det, gennemgår vi herefter kvartalsvis både KPI’er og justeringer.

Bæredygtighed - gjort simpelt

Du behøver ikke at have et forudgående kendskab eller erfaring med bæredygtig omstilling i din virksomhed. Det vigtigste er, at du ønsker at tage det næste, seriøse skridt mod en bæredygtig omstilling.

Vi sørger for, at analysere, strukturere og visualisere processen, og vi vil binde alt op på netop din virksomhed. På den måde bliver det både nemt at forstå fordele og faldgruber, samt efterfølgende at implementere.

Dit udbytte

Grundlæggende handler den bæredygtige omstilling om, at vi skal tage et fælles ansvar for at efterlade en bedre planet til kommende generationer.

Derudover åbner det også op for, at du kan gøre din virksomhed mere effektiv, og du kan få adgang til nye markeder. Hvad netop dine muligheder er, vil være noget vi zoomer ind på undervejs i sprintmånederne, og alt sker med udgangspunkt i analyse og strategi.

Hvad vi står for

Vi er ikke de eneste bæredygtige konsulenter, du kan finde – til gengæld er vi de bedste, mest ærlige og dem, der sørger for, at tingene bliver gjort. Vi nøjes ikke med at snakke om tingene; vi handler, og vi har det sjovt imens. Når vi indgår et samarbejde, kan du desuden være helt sikre på, at vi ikke pakker tingene ind – vi præsenterer fakta, som de er.

Jens Svinth Vogel, CEO & projektleder

Vil du gerne høre mere?

Er du klar til at køre din forretning mere effektiv, og vil du gerne have indsigt i nye forretningsområder? Eller er du nysgerrig på, hvordan de to ting helt præcist kan hænge sammen? Så kontakt os allerede i dag for at få en uforpligtende snak.

10 + 10 =

Teamet

Bag IN2Sustainability står et team af erfarne forretningsudviklere og sustainability managers. Mød dem herunder.

Jens Svinth Vogel

Jens Svinth Vogel

Projektleder

Lívia Petrufová

Lívia Petrufová

Sustainability konsulent

Camilla Svinth Vogel

Camilla Svinth Vogel

Projektleder

Andres Zabala-Mejía

Andres Zabala-Mejía

Sustainability konsulent

Kontakt os

Tøv ikke med at hive fat i os for en snak eller for et uforpligtende tilbud.

Teglgårdsvej 7, 8700 Horsens

+45 60 55 20 99

Vil du høre nærmere?

15 + 13 =