Bliv klogere på os

Mød teamet, bliv klogere på vores værdier og årsag til at arbejde med netop dette
Kontakt os

Vi får tingene gjort – og har det sjovt imens

Vi er ikke de eneste bæredygtige konsulenter, du kan finde – til gengæld er vi de bedste, mest ærlige og dem, der sørger for, at tingene bliver gjort.

Vi nøjes ikke med at snakke om tingene; vi handler, og vi har det sjovt imens. Skal vi teame op?

Eksekvering

Med mange års erfaring som projektledere hos blandt andet Siemens er vi vant til at være dem, der eksekverer.

Ærlighed

Når vi indgår et samarbejde, kan du være helt sikre på, at vi ikke pakker tingene ind – vi præsenterer fakta, som de er.

Fællesskab

Vi har den holdning, at arbejde skal både være effektivt og sjovt. Med os på holdet er du garanteret masser af grin.

Hvad der gør os unikke

Når vi arbejder med virksomheder, sørger vi for at kigge på hele din forretning – og ikke kun specifikke produkter eller ydelser.

For at skabe den nødvendige profit ved den bæredygtige omstilling er det nemlig vigtigt, at hele forretningen supporterer de nye tiltag. Det gælder både den interne proces og den eksterne, og det er netop, hvad vi har adskillige års erfaring i at håndtere.

Vores årsag til at arbejde med netop dette

IN2Sustainability er grundlagt med ønsket om, at fremtidige generationer har de samme muligheder, som vores har haft.

Groft sagt ønsker vi en fremtid, hvor vores børn ikke skal gå rundt med gasmasker på – men vi er også bevidste om, at det skal skabe værdi for den enkelte virksomhed, hvis vi skal komme i mål med den grønne omstilling.

Derfor har både inspirationsdagen og sprintmånederne fokus på, hvordan vi kan styrke din kerneforretning ved at tænke bæredygtigt.

Teamet

Bag IN2Sustainability står et team af erfarne forretningsudviklere og sustainability managers. Mød dem herunder.

Jens Svinth Vogel

Jens Svinth Vogel

Projektleder

Lívia Petrufová

Lívia Petrufová

Sustainability konsulent

Camilla Svinth Vogel

Camilla Svinth Vogel

Projektleder

Andres Zabala-Mejía

Andres Zabala-Mejía

Sustainability konsulent

Bag om teamet

Jens Svinth Vogel

Med mange års erfaring som projektleder, forstår jeg den dynamik, der er i en organisation. Stor som lille. Med min erfaring er jeg med til at sikre det holistiske overblik.

Jeg ved fra mit eget netværk, at SMV-segmentet gerne vil den grønne omstilling, men at det kan virke uoverskueligt. Jeg sørger derfor for at strukturere, eksekvere samt at sætte det rigtige hold for at skabe den nødvendige forandring.

Udover at bidrage med den nødvendige forståelse for, hvad det kræver at arbejde med den grønne omstilling, er mit fokus også at bringe vores kunder op på et niveau, hvor de selv kan drive bolden videre. Det sker både gennem uddannelse, involvering og sparring.

Klik på knappen herunder og udfyld formularen, hvis du ønsker at tage en snak om, hvordan vi konkret kan hjælpe dig. 

Bag om teamet

Lívia Petrufová

Mine stærkeste kompetencer er inden for det kvantitative og analytiske felt. Jeg arbejdet primært med ESG-rapportering, bæredygtighedscertificeringer og standarder for at sikre, at vores kunder kan anvende de nyeste trends til deres forretningsstrategier – og så de kan følge udviklingen i standarderne.

Bæredygtighed kan være med til at skabe endnu mere værdi for virksomheder, og min baggrund for at arbejde med netop dette er, at jeg gerne vil bidrage til, at virksomheder styrer deres risiko, booster brandværdien og medarbejdertilfredsheden samt øger bundlinjen.

Jeg ved, at bæredygtighed med dens mange certificeringer, standarder og retningslinjer kan virke overvældende, og derfor er min mest fornemme opgave at hjælpe med at oversætte komplekse emner til dagligdagssprog og enkle trin, der kan følges.

Bag om teamet

Andres Zabala-Mejia

Med forskningserfaring inden for bæredygtigt design og produktudvikling bidrager jeg blandt andet med EcoDesign og bæredygtig produktudvikling, bæredygtighedsledelse og livscyklusvurdering samt GHG-protokol.

Mit fokus er at reducere affaldsproduktionen ved at udvikle strategier for genanvendelse og genbrug, skabe en fælles ramme blandt industrier og markedet for Sustainability Management baseret på FNs 17 verdensmål, samt at forbedre strategier for cirkulær økonomi med innovative forretningsmodeller.

Jeg kan bidrage med at udvikle skræddersyede bæredygtighedsstrategier i henhold til dine forretningsmodeller og mål, og jeg kan udføre tekniske evalueringer for bæredygtige og miljømæssige påvirkninger. 

Kontakt os

Tøv ikke med at hive fat i os for en snak eller for et uforpligtende tilbud.

Teglgårdsvej 7, 8700 Horsens

+45 60 55 20 99

Vil du høre nærmere?

15 + 1 =