Gratis gennemgang

Hvor og hvordan skal man som virksomhed starte den bæredygtige omstilling? Det giver vi dig et helt konkret svar på under vores gratis gennemgang
Bestil gennemgang

Bæredygtighedsanalyse

Klimaforandringer, begrænsede ressourcer og CO2-belastning er ord, vi dagligt hører om. At agere bæredygtigt er gennem de seneste år blevet et vigtigt konkurrenceparameter for virksomheder, men hvor starter man, og hvordan får man et udbytte?

Det, og meget mere, kommer vi ind på under vores gratis bæredygtighedsgennemgang af din virksomhed.

Det foregår over telefonen, tager cirka 30 minutter, og det er både gratis og uforpligtende. Book din gennemgang nu.

Det kan du forvente

Vores snak vil tage udgangspunkt i, hvor din virksomhed er i dag. Det er altså underordnet, om I allerede er i gang, eller endnu ikke har startet den grønne omstilling.

Formålet med snakken er at præsentere konkrete initiativer, I kan arbejde videre med. I bestemmer selv, om I vil arbejde videre med initiativerne på egen hånd, eller om I ønsker at lade os hjælpe jer.

Det hjælper vi med

Vi har en bred vifte af kompetencer inden for bæredygtighed, CO2-beregninger, rapportering, certificeringer, EcoDesign, bæredygtig produktudvikling, GHG-protokol, livscyklusvurdering, reduktion af affaldsproduktion og strategier for genanvendelse og genbrug .

Desuden har vi et team af erfarne projektledere, der kan sørge for, at det ikke bare bliver ved snakken. Vi er eksperter i at analysere, vurdere og eksekvere, så der også mærkes en konkret effekt.

Når vi arbejder med en virksomhed, tager vi altid udgangspunkt i kerneforretningen, og vi sørger for at analysere og vurdere, hvordan der kan skabes målbar værdi på bundlinjen ved indsatserne.

Teamet

Bag IN2Sustainability står et team af erfarne forretningsudviklere og sustainability managers. Mød dem herunder.

Jens Svinth Vogel

Jens Svinth Vogel

Projektleder

Lívia Petrufová

Lívia Petrufová

Sustainability konsulent

Camilla Svinth Vogel

Camilla Svinth Vogel

Projektleder

Andres Zabala-Mejía

Andres Zabala-Mejía

Sustainability konsulent

Kontakt os

Tøv ikke med at hive fat i os for en snak eller for et uforpligtende tilbud.

Teglgårdsvej 7, 8700 Horsens

+45 60 55 20 99

Vil du høre nærmere?

9 + 14 =